Pizzeria - Pasta - Ristorante Nunzio

Napoli in Almere haven, You tried the rest NOW, Try the best Pizza's in Almere

The Team

Nunzio ​The Boss

(Ik vergeet soms veel te glimlachen.. dus vergeef me alsjeblieft, ik ben zo gefocust om je bezoek aangenaam te maken, maar ik werk eraan)

Ik ben geboren in Boscoreale Napoli in april 1963, ben op jonge leeftijd naar Engeland verhuisd. Ik begon te werken toen ik 11 jaar oud was in een brood / coffeeshop (verkoop van koffie & thee) in Cambridge (VK).

Werken in 5-sterrenhotels en Italiaanse toprestaurants in Italië / Engeland / Zwitserland / Duitsland / Nederland. Mijn laatste werkplek was in Amsterdam bij De L'Europe. Daarna heb ik in de jaren daarna als manager voor verschillende restaurants gewerkt.

In 2012 opende ik mijn succesvolle restaurant tot 2019, na de verkoop van mijn restaurant in Amsterdam Nunzio Due Napoletani..

Ik heb verschillende prijzen gewonnen, bijvoorbeeld van Tripadvisor 2016 - 2017 - 2018 - 2019, ook beste pasta van het jaar 2017. Ik hoop ook Pizzeria Nunzio naar een hoger niveau te tillen, met een frisse en moderne Italiaanse keuken.

Ik wil de beste zijn, niemand kijkt naar de tweede plaats omdat het de eerste van de tweede plaats is (met de juiste mensen die helpen om dat doel te bereiken)

 

Haidi ​The Wife

​Mijn vrouw Haidi komt niet uit Italië (na 30 jaar met mij getrouwd te zijn (1990), is ze nu 50% Italiaans) maar komt uit het tropische land Suriname (Paramaribo), geboren in december 1963. Net als de meeste mensen uit de south, ze heeft een goed hart en een warme persoonlijkheid.

In 1987 verhuisde ze naar Amsterdam, waar ze mij in 1989 ontvoerde. In 1990 zijn we getrouwd tot op de dag van vandaag, terwijl zij voor mij en onze kinderen zorgt.

Haidi is altijd bereid om ervoor te zorgen dat uw tijd in het ristorante is alsof u in uw eigen huis bent.

 

Lorenzo (our Son)

Jurgen (our Son)